Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz gippazoid #7563 üzenetére

    Nálam is valahogy így. Pár másodperces késésekről beszélünk, valamikor több, kevesebb. Azért ezt nem mondanám sz@arnak. Olyan soha nem volt, hogy valami nem jött meg.

    A Play értékelésre meg csak annyit írnék, hogy olyan dilettáns emberek írnak oda, hogy nem tudom egyáltalán a lehetőséget hogy találják meg, hogy értékelést írjanak.
    Csak nézzetek rá az Instagram értékelésekre. Ne, inkább ne, ha nem szeretnétek agygörcsöt kapni. :))

    Továbbra is azt tudom írni, hogy kutakodjatok fórumokon, hogy mi nincs beállítva, vagy milyen third party app blokkolhatja a normál működését. Hírleveleket is szoktam programozni, ezért nálam szinte az összes nagyobb e-mail app fent van, azok biztos nem blokkolják egymást.
    Azt még hozzátenném, hogy nálam éjszakára minden kioffol egy rutin, majd reggel minden újra elindít, a szinkronizációt is! Lehet ez a kulcs.
    Már csak azért is gondolom így, mert a céges e-mail szinkronizációt Samsung levelezőbe manuálisra tettem, hogy reggel ne arra keljek. Viszont amikor bekapcsolja a rutin a szinkronizációt, akkor csak letölti az e-maileket és nem tudok mit csinálni vele.
    A másik pedig, hogy nekem 8 Google fiók van beállítva a Gmail-ban. Lehetséges, hogy azért működik, mert ébren tartják az appot (bár nem mindegyikre kapok folyamatosan).

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák