Új hozzászólás Aktív témák

  • Xabi78

    aktív tag

    Sziaszok!

    S22-ről váltottam, mert annak gyors merülésével nem igazán tudtam megbékélni. Az s22-höz képest a legpozitívabb változások:
    - S22 nálam általában este 8-ra lemerült, az esti nyomkodáshoz rendszeresen töltőre kellett rakni. 15%ról gyakorlatilag pillanatok alatt lemerült. Az s24 nálam 1,5 napot kibír, gyakorlatilag az üzemideje legalább 1,5x-es a 22-höz képest, az s22 teheletlenül is nagyon sokat fogyasztott.
    - az ujjlenyomatolvasó sokkal jobb, a 22-es nagyon macerás volt, sokszor csak 2-3.-ra ismerte fel az ujjamat. a 24-nél üvegfólia mellet is nagyon gyors, pontos, ritkán téveszt.
    - határozottan jobbnak érzem a térerő vételét, emellett a wifi vétel is érzékenyebb, ahol eddig szakadozott a wifi jel, ott most gördülékenyen lehet akár youtube-ot is nézni.
    - MI-t próbálgattam, egyelőre azt mondanám, jópofa, de lehet nélküle élni.

    Nekem nagyon pozitív benyomásom van róla, szerinem jól sikerült telefon. S23-ról valószínű nincs értelme váltani, de 22-ről mindenképpen. Amivel riogattak az exynos kapcsán (és ami igaz is volt az s22-re), a térerő vacakolás, melegedés és a merülés mindennapi használatban nem érzékelhető. Igaz, én szinte egyáltalán nem játszok a telefonon.

    X.

    Cave canem!

Új hozzászólás Aktív témák