Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajmund

    senior tag

    válasz AuraSync #1029 üzenetére

    Én is leszarom hogy naponta felteszem tölteni este egy órára. De az hogy ha pl valaki ir egy regényt aztán elfelejti a kérdőjelet és azt elküldi magában akkor csak az utolsó üzenetet látván csak a kérdőjelet látom. Megtörtént események alapján. Na ez az igazi agyfasz amikor már minden szart tud az óra de a nyomorult üzeneteket nem tudom visszaolvasni amit a 3 éves 30 ezer forintos amazfittem is tudott. Igaz ott meg válaszolni nem tudtam de akkor is láttam mit írtak. De ez ha jól tudom a google sara ez a fos rendszer az os vagy mit a tököm. Azért van kevés jó hátlap és ez a rengeteg gagyi fos is. Igaz nekem már van pár kedvenc de 100-ból 1 ha tetszik. Amúgy összeségében tetszik az óra de hogy nem lehet használni rendesen a messengert az agyrém tényleg. Vagy facebook sara hogy leszarja a droidot és azt a pár millió felhasználot ne tudom de valamit kezdhetnének ezzel mert ez egy vicc így.

    [ Szerkesztve ]

    Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

  • Parallaxis

    addikt

    válasz AuraSync #1029 üzenetére

    nekem bőven kibír ~2 napot is.

    Hát, ha úgy használod, ahogy írod, akkor a 2 nap nevetségesen kevés, mert nálam azt úgy bírja ki, hogy minden aktív rajta.

    Az okosórákat okosan kell használni és nem bekapcsolgatni rajta mindent főleg, hogy mellette ott a teló a zsebünkben.

    Hát igen, a zsebben lévő teló kiválóan méri a pulzusodat és a véroxigén szintedet :D

    Én úgy gondolom egy igazi okosórába csak opció az alvás figyelés meg a folyamatos test méregetés, az nem arra való

    Akkor szerinted mire való? :)
    Ezeken kívül csak az üzenetkezelés és a sport funkciók amik egy órán értelmes funkciók, de akkor azt mondod, hogy semmi értelme az okosórának, mert minden funkciót ellát egy sportóra, ráadásul 2 hetes üzemidővel (egyébként ez valóban így van, ma már nincs sok különbség egy sportóra és egy okosóra között).

    Továbbá ha használtad az app-okat az órán akkor mindig be kell zárni a háttérben maradt app-okat azzal megint rengeteget lehet spórolni.

    Pontosabban, sokat lehet ezzel veszteni aksiidőt. A háttérben minimális a fogyasztásuk ezeknek, ellenben induláskor több energiát fogyasztanak. Telefonon sem ajánlott bezárogatni az alkalmazásokat és itt is ugyanaz a rendszer van a háttérben.

    Messenger sincsen rá legalább annak az értesítéseit megkapnám ha nincs nálam a teló,

    Minden értesítést megkapsz, ha nincs nálad a teló és az óra Wifi-re, vagy mobil hálózatra kapcsolódik, sőt én még hívást is fogadtam úgy, hogy a mobil 20 km-re volt tőlem, mert otthon felejtettem /BT-os az órám, nem LTE-s/. (Csak be kell kapcsolni a távoli kapcsolódást.)

    És akkor felhozza a 250-300k-s Garmin-t érted?

    Hagyjuk a Garmint, az egy túlhájpolt cucc.
    (Amíg pontosságban egy Samsung, Apple, vagy Huawei óra kiröhögi, addig nekem senki ne ajánlgassa.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák