Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Parallaxis #1284 üzenetére

    Nincs miért haragudnom rád, de azt tudnod kell, hogy tévedsz! :K
    Igenis sokkal részletesebb (és hasznosabb információkat ad egy gyűrű), nem mellesleg pontosabban is.

    Íme a ma esti órás mérésem:
    link link
    Szerinte 1:20-tól 5:19-ig aludtam, ...azt az oxigén szatiraciót meg hagyjuk is (nézd csak meg a képeket!). Nálad mellesleg szép és folyamatos az spo2 grafikon?
    * oxigénszaturáció; a gyűrű is méri, habár Androidon még beta státuszban van ez a része, nem látni a teljes grafikont, csak egy átlagolt mérési eredményt - ott van a képernyőfotón, szerintem elkerülte a figyelmed (iOS-en már szép és folyamatos grafikont látsz - szóval nem igaz, hogy nem méri!).

    Cserébe mér még HR és HRV(!) adatokat, testhőmérsékletet, de az annyira nem izgalmas talán.
    Aki tudja, hogy mik ezek, azok tudják az értékek fontosságát is (pláne, ha sportol vagy edzeni szokott és tudnia kell a regenerációja hatékonyságát vagy az esetleges alulteljesítményének okát (HRV)), a "laikusokkal" vagy azokkal, akiket ez egyszerűen nem érdekel, hadd ne kezdjek most itt hitvitába.
    A lényeg csak annyi lenne - és ez szubjektív véleményektől függetlenül - az óra nem méri, amiket ígér a specifikációban, azaz bocsánat: valamit elvileg mér, de elképesztően pontatlanul.

    Persze lehet hibás a készülékem (kétlem), majd legariztatom, ha lesz kedvem és időm arra (majd jönnek tudom, hogy csinálják fr-t, stb stb, a végén meg, hogy: hát ez így jó, blabla). Az óra minden nap tisztítva (habár nem kerül akár mocsok egyébként soha), a csuklómon az óra alatt még borotválom is, nehogy akár 1-2 szál is bekavarjon (pedig nem vagyok az a szőrös fajta).

    Hja, az óra nem volt lemerülve (30% felett volt a töltöttség) és szépen, szorosan a csuklómon, sokkal jobban, mint a sok átlagnak, akiknek szinte megfordul a pici kis csuklócskáján, annyira laza...:U

    A valós értékek a fentiekkel szemben pedig a következők voltak(!)
    link

    Ezennel én ünnepélyesen el is engedném a jövőben az óra ezen tulajdonságainak kibeszélését, hiszen láthatóan ebben a topikban nincs felhasználó, akit ezek különösebben érdekelnek, mert vagy nem használják vagy csak irreleváns információk. Nincs ezzel semmi baj, kinek a pap, kinek a pappné, ...nekem speciel a Schulz Gizi :K:DDD

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák