Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Janaboy #273 üzenetére

    Mindkét oldal/igény érthető.

    Nem használtam wear os órát*, de nem tudom minek kéne hiányozni - amiért cserébe bevállaljam a kompromisszumokat. Telintsünk el attól, hogy a tipikus keleti okosóra kinézettől a hátamon is feláll a szőr.
    Amikor a Stratos 3 vagy az Epix volt, nem hallgattam róla zenét, mert viszem a telefont. Appokat nem nagyon rakok rá, mert nekem mutassa mindig az időt, és sportolásnál, alvásnál mérje amit kell, lássam az értesítéseket, esetleg tudjak pár választ dobni az üzikre.
    Ami hasznos lehet, az pl az Epix térkép és navi része, hogy a ritkán használt eTrexem kiváltsam. Ugye ezek az órák nem fognak több órás maratonon, Balcsikörön nekem navigálni.

    *: Nem volt ami tetszett, elég strapabíró, elég jól bírja akkuval, tudom útvonal követésre/navira használni, kezeli a pedál és hrm szenzoraimat, rendesen kezelhető gombokkal (gyorsan és kesztyűben is), mindig látom rajta az órát(szelet, csapadékesélyt, a fontos élettani adataimat, hét számot, stb), elég gyorsan tudom indítani a kedvenc funkcióimat (fizetés, időzítő, zseblámpa, zenelejátszó vezérlés, lock, időjárás, body battery/regenerálódásból hátralevő idő/edzési adatok és felkészültség, stb). Az Epix állati volt az öt gomb + tapival, de előbbi dontosabb, kevés helyen jött jól, de pl térképes részeknél király. A csak tapis, 1-2 gombos órák olyanok nekem mint szifonon tárcsázni valakit, zavaró ha a szokásostól sokkal lassabban megy csak.

    Ja, és mint többször kiderült, a nehezebb, nagyobb órákkal 24 órában sem vagyok el jól, sportra pedig konkrétan szenvedés.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

  • xhege

    addikt

    válasz Janaboy #273 üzenetére

    Venu 2 van. Lehet, hogy igazad van, és még tesztelgetnem kellene, de valahogy nincs meg a wow faktor. Azok az extra okos funkciók, amik vannak számomra nem annyira élvezetesek mert nagyon pici a kijelző. Szemüveg nélkül alig látom, válaszokat pötyögni sem az igazi. Tudom lehet diktálni, de sokszor vagyok olyan helyzetben, amikor az nem opció.
    Akksiban érezhetően gyengébb Samsung. Nem mondom tényleg sokkal több mindenre képes ez az óra, de nekem nem annyira kényelmes használni, és mondjuk az üzemidő meg kompromisszumosabb.
    Alszik még rá és lehet próbálkozom még egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák