Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LouiS22

    veterán

    válasz Lajmund #486 üzenetére

    Sajnálom, hogy még mindig nem kaptad meg. Viszont az tudható volt, hogy nem lesz töltőfej a csomagban és az is, hogy C-s - szóval emiatt kár ekézni őket. Meg aztán itthon is kapható töltőfej, de átalakító is bármiről bármire :) (egyébként is hasznos egy olyan készlet, amiben vannak átalakítófejek - pont ilyen esetekre).

    [ Szerkesztve ]

    Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

  • Luki05

    lelkes újonc

    válasz Lajmund #486 üzenetére

    Teljesen egyetértek ! Mindenki rogyásig van otthon a régebbi mobilkhoz adott Type A adapterrekkel, azt is mondahatnám hogy dunát lehetne vele rekeszteni már jóformán.
    A telefonokhoz ha tudnak type-A végű kábelt mellékelni, akkor az okosórához miért type-C-t tesznek a csomagba ? Miért ??
    Ez azt jelenti, hogy vehetsz egy újabb átalakítót vagy egy újabb type-C töltőadaptert, mert ugye nem tekinthető széles körben elterjedt típusnak a type-C-t fogadó töltőfej, mert semmilyen eszközt nem kellett eddig ilyennel tölteni. Nem az zavar, hogy vennem kell egy újabb tartozékot, hanem hogy teljesen szembemegy a "környezettudatos gyártó" imidzsével, ami sajnos csak egy marketing maszlag, semmi vállalás nincs mögötte.Kisebb csomagolás (ez még oké), kihagyott adapter, mert úgyis mindenkinek van otthon. Aha. Hát type-C nincs.
    Tiszta üzlet és profit az egész, a környezetvédelem valójában huszadrangú tényező csak az egyenletben.Ezért egy nagy feketepont jár a Samsungnak.
    Azt is tudom, hogy sokan lesz@rják ezt, úgy a gyártó mint a felhasználó.Azt azért tudatosítani kéne, hogy ne keljen már 5 féle töltő az 5 féle eszközhöz, mert ebből egyszer hulladék lesz, amivel feleslegesen terheljük a Földünket.

    [ Szerkesztve ]

    Tag

Új hozzászólás Aktív témák