Új hozzászólás Aktív témák

  • sipeti2

    tag

    Sziasztok,

    Jópárév iPhone után én is váltottam fold 5 -re.

    Egyszerűen hihetetlen ez a telefon. Rengeteg tesztet olvastam, sokat filóztam, hogy kell-e ez nekem, mennyire prémium maga a termék, mennyire használható a hétköznapokban.

    Csak ennyit tudok mondani, hogy simán hozza az apple feelinget, azzal a különbséggel, hogy sokkal több mindent lehet állítgatni rajta.

    Külső kijelző : Meglepően jó a fényereje, a minősége is. Kicsit tartottam tőle, hogy másodlagos képernyőként nem teszik annyira oda magukat samsungék, de le a kalappal. Simán lehet egy kézzel használni, a feelingje meg olyan, mint egy Sony telónak a hosszúkás kialakítás miatt.

    Belső kijelző: Döbbenet, iszonatosan szép, nagy kép, egészen más a tartalomfogyaztás/ játék egy ekkora kijelzőn. Középső résznél ahol hajlik a telefon, egyáltalán nem zavaró, 1 perc után észre se veszed kb.

    Tegnap poénból letöltöttem PS2 emulátort, tökéletes sebességgel futnak rajta a játékok. Bt-n rákötöttem 2 PS5 kart és tudtunk multiplayerbe nyomulni régi kedvenc verekedős játékokkal. Akár DEX üzemmódban, a tv-n is. Egészen elképesztő.

    Részemről sohatöbbé hagyományos kialakítású telefon.
    Remélem a tartósságában sem kell csalódnom.

    Aki nem biztos benne vegye 14 napos elállási lehetőséggel, biztos nem fogja visszavinni :DD :DD

Új hozzászólás Aktív témák