Új hozzászólás Aktív témák

  • HardRic

    addikt

    válasz opr #586 üzenetére

    (Továbbra is off, és bocsi ha valakit nem érdekel a téma.)
    A Sonykat azokon a fórumokon amerre én járok pont nem szeretik, mert azokban pont kevés a magas, és az audiofileknek már annyira nincs hallása, hogy minden szeretnek ami a 6-10kHz-et túltolja. Lehet ha 50 éves leszek nekem is azok fognak tetszeni de most úgy kell vadászni bármire ami a jó hallású emberekre van kitalálva. De örülök, hogy nem vagyok egyedül, ha esetleg a jövőben ajánlás kell, majd megkereslek 😀

    Amúgy az általam már említett Oluv az a Youtuber aki a legtöbb gyártót elküldi a 'csába mert vagy túl boomy, vagy túl fülsüketítő termékeket adnak ki. Neki volt már több collabja ahol adott ki saját hangolású fülest és csinált profilokat is Earfun fülesekhez ahol studio monitor bookshelf hangszórókhoz állította a TWS-ek hangját, majd mindenki saját magának ki tudta választani a fülének való profilt, van ehhez leírás stb... Na ő nagyon jól tolja, de már jócskán 40 felett van és 10kHz felett hát... egyik profil sem volt számomra egészséges mert túlhúzta mint a fene. Amint elkezdtem módosítgatni az EQ-t, szétesett az egész hangzás, és habár ki tudtam hozni egy vállalható szintet, szerintem már nem az az eredmény amire Oluv gondolt.

    Nehéz ez az egész. Amennyi pénzt már ráköltöttem az egészre, vehettem volna már egy high end IEM-et is, de semmi nem garantálja, hogy azok az én fülemre vannak hangolva. Zsákbamacska az egész iparág.

Új hozzászólás Aktív témák