Új hozzászólás Aktív témák

  • kammu

    csendes tag

    válasz tothbe #1943 üzenetére

    Index: Hát nem kinálja fel... van minden mit a bucsúban vagy 50 féle játék, facebook, twitter meg minden de index nincs.

    Youtube: Egyszerű vannak alap filmek amikbe az új videókat egyből megtalálod, de kereshetsz saját magad is csak hát olyan a billentyűzet mint a telefonon, vagyis a keresendő dolgot úgy írod be mintha sms-t gépelnél. Egy kellően hosszú címet macerás, de végül is megoldható. Igaz még a felbontásváltást nem találtam meg, de annyit nem nyomkodtam. Megnéztem pár klippet meg a "bikicsunájt"

    Én inkább a C650-et venném helyedben 10K a különbség, de tudásban jobb.
    B-s széria, nem játsza DTS hangot, nem lehet mkv-ben hangsávot, felíratot válltani. egyik haver mutatta neki a b650 szaggatva játszott le egy mkv-t mert valahogy macerássan volt tömörítve és nem elég erős a proci a megjelenítéshez. Nekem a C650 ezt simán gond nélkül játszotta. De ha nem használod ilyenekre akkor mindegy.

    Ezt a 5V nem értem :( jön az oszlopról egy kábel ezen jön a kábeltv ez van bedugva az antenna helyére (RF) szerzek egy antennát annak koax és RF dugó a vége, ha a két RF csatlakozót valahogy összehozom az miért nem jó? Nincs valami ami egymásra keveri a jeleket? - bár ez így elég gány megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák