Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz horvathd #6020 üzenetére

    Köszi, ez is nagyon értékes infó.

    Csak egy kis megjegyzés ehhez a panel mizériához, és konkrétan a webshopokhoz (kalocsa)
    Azért nem kellene senkinek, főleg nem egy WEBshopnak haragudnia/vagy csak rosszul esnie, ha a kliensek a WEB-en tájékozódnak (valaki nemrég írta, hogy ingerülten válaszolt az úriember, hogy emiatt a panelmizéria miatt nehezebb az életük), és neadjisten okosodnak, és a pénzükért azt akarnak vásárolni, amit akarnak. Ha tudják vállalni, akkor vállalják, ha nem, akkor is az a legkorrektebb ha azt mondják, hogy sorry de nem. gyakorlatilag azért vesz tőlük az ember, mert a WEB keresőkben benne vannak, és itt a WEB-en hall felőlük az ember, és kb azért rendel onnan az ember, mert többnyire jót hall felőlük..
    Ettől függetlenül én is tőlük rendeltem meg, mivel bár ugyanebben az árban gyakorlatilag helyileg is lett volna TV, de kihozzák, beüzemelik, és ha minden OK, akkor fizetek.
    Ebből a szempontból ma ez még kiemelkedő szolgáltatás, mert ilyen árszintű dolgoknál abszolút nem elterjedt ez még kis hazánkban. Pl amikor pár éve vettem új autót, akkor éppen hogy csak foglalkoztak az emberrel, pedig több mint 3 millát hagyott ott az ember.

    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, elvileg Kedden hozzák a cuccost. Többször beszéltem egy hölggyel időpont egyeztetés kapcsán, az érződött a hangján, hogy már nagyon fáradt, de még mindig udvarias és korrekt tudott maradni :D

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák