Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kriszbmx

    tag

    válasz Zigi #138020 üzenetére

    Tmobilnal volt epp huseg lejaras es minden szirszarral akkor mikor vettek kozelebb volt a 200 hoz. Nyilvan rendes bolti ar tobb.
    Nem is az Oled rol Qledre a nagyobb kerdes, hanem konkretan a 65E9 rol a 75Q90.
    WebOS / magic remote tav / villamgyors minden / a rendszer hibatlanul ert magyarul ha beszelsz a tavhoz / egy szipokazo szep kep / eddig barmit amit neztem rajta minden akadas ,szellemkep,szeteses nelkul lejatszott.
    A 75E90 nyilvan nincs sajat es nyilvan lehet hegyezni, de elsore ami SZAMOMRA lejott, hogy a Tizen oprendszer gyorsabb mint a tobb mint 2 eves Samsungomon de kanyarba nincs a WebOS hez. / Normal tav ami nem ad annyit a felhasznaloi reszhez / tobb esetben megszokasbol benyomod a tavon mit szeretnel es gondolkodas utan megcsinalja de a legijesztobb a megjelenites volt hogy szetesett reszlet, meg fura szellemkep szeru mozgas. Ezt nem tudom ki tudja e valami szedni belole.
    Maga ha elvonatkoztatok mindentol es azt az elmenyt nezem hogy leulok a 65E9 ele es mar nem nyomkodok semmit csak nezem a filmet vagy szintugy a 75Q90 ele az nem olyan magy kerdes. Nagyon szep a Q90 sot van amin talan meg brutalisabb is a nagy meret es fenyero hdr tartalomnal. De ha a felhasznaloi oldalt nezem, a belso tudast a kepfeldolgozast valahogy az LG 65E9 szamomra sokkkkal kerekebb. Igy csak tovabbra is az maradt bennem meglepjem e a 75os meretet csak a merete miatt , de szamomra minosegbeli visszalepessel par dologban. Ha oprendszer olyan lenne mint WebOs , nem lenne sehol kep szeteses, csak a minosege miatt nem lenne kerdes a csere ha a meretet nezem. Nem oled de a merete es a szep kep tudna karpotolni.
    Azt viszont tovabbra is tartom ,hogy a Q70 es Q85 kozott van ugras, de a 85 es 90kozott szinte szakadek van akkora a Q90 fele a minoseg ugras!
    Szinekben, kontrasztban latvanyban. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák