Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz mijos #486 üzenetére

    Pont ezt magyarázom én is SJ-k tulajaként, a repülős fórumtársunknak is, hogy a SONY-t valamely szinten jobban tudom ajánlani... persze ha nincs szükség LCD-re pl.! De igen ott az általad említett nagyobb akku - így hosszabb üzemidő is (bár ugyebár pótakku-val, powerbankkal orvosolható és aki kicsit többet - komolyabban akar videózni, annak úgysem elég a gyári 1db, vesz még pluszba tartalék akksit), tartozék ügyileg meg veszel egy GoPro/SJ4000 tartalék szett-et és a felfogatás probléma megoldva... persze egy legalább egy +~6-8E Ft-os tétel pluszba, de cserébe bárhova - bárhogy felrakhatod a SONY-t, mint az SJ-t

    Ám pont tegnap? vagy tegnap előtt fotóztam SJ4000WiFi-SJ5000WiFi-SJ5000WiFiPLUS LCD méreteket... (poszt időzítve SJ4000HUN-ra hétfő estére asszem)


    Szal akinek pl. a minél nagyobb LCD a szempont, annak SJ5000WiFi
    (erre írtam, hogy mind3-4 típusra van plusz pro és kontra érvek, amit több tesztelő is megerősített)

    De amúgy most a féláras ár miatt jobban hajlok a SONY felé (ajánlás szempontból is), de formára pl. nekem az SJ jobb... másnak meg a SONY... pl motorosoknak tuti a SONY jobb sisak oldalra... azért nagyon sok ide-oda érvelést lehetne mondani, és mivel mindenkinek más igényei vannak, így nem lehet olyan egyszerűen kimondani, hogy ez a jobb vagy az a jobb! Nem fekete-fehér ez, annál kompikáltabb!

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák