Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz bartal996 #481 üzenetére

    Hát igen, az erős túlzás...
    Maradjunk annyiba, hogy a NAGYÁTLAG sorrendje (véleménye alapján):
    GoPro - Sony - SJ5000 - SJ4000

    Csak az árazásról ne feledkezzünk el...
    100E - 60E - 40E Ft (GoPro - SONY - SJCAM ... azért van különbség)

    De számomra van, amiben a GoPro jobb van amibe a SONY és van amibe az SJCAM SJ4000 - SJCAM SJ5000! Egyiksem tökéletes! Mindegyiknek vannak hibái és pozitívumai...

    A most mellékelt link értékelése alapján a SONY győzött majd a GoPro!
    Mi itt ugyebár a SONY-ról megállapítottuk, hogy életlenebb, mint az SJCAM-ok... (ami még továbbra sem jelenti azt, hogy jobb amúgy!)
    Az SJ-hez meg ez a legolcsóbb az említett darabok közül, és ár/érték arányban is a legjobb, de nem a LEGJOBB simán, van amibe jó / jobb, mint az említett más márkák! Pl. amint tudjuk az SJ4000 WB-a szörnyű! Az SJ5000-esé már jobb... A GoPro-nak és SONY-nak nincs gyárilag sok alkatrésze, míg a SJCAM-okhoz kapsz egy tucatnyit! A régebbi GoPro-nak nincs LCD-je és a SONY-nak sem, az SJCAM-nak van!

    Elég sok tesztet csináltunk (én is - fórumtársak is - youtube is tele van küldi tesztekkel - írásokkal), mindenki maga döntse el mi kell neki és neki miért jobb az egyik a másiknál... mindegyik más!

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

  • mijos

    senior tag

    válasz bartal996 #481 üzenetére

    Nyilván a saját véleményem írtam le, nekem a Sony bizonyult a jobbnak a két kamera közül.

    Kezdjük a fehéregyensúllyal, mellékelek egy képet a tesztvideókból:

    Aztán ott van az, hogy a Sony tud 120 fps-el is felvenni, valós 60p-vel vesz fel FullHd-ban (Sj csak 30-al tud), jobb képet csinál, jobban bírja az akku. Talán az, hogy nem annyira éles a kép, de kérdem én, mihez képest? Én képstabilizátor nélkül csináltam videót, és egész jó lett., de ezen az egy képen kívül lehet feldobok még egy videót is, csak hogy megmutassam.

    Ja és mennyire olvasgatom a topikot? Több hete, mind sj4000-5000 és sony kamerák témát :R Mellesleg le van szarva hogy olvasom e, én tapasztaltam, hogy nekem a Sony jobb/minőségibb videót készít, elég ennyi.

    " Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "

Új hozzászólás Aktív témák