Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    Spoilermentes! Na, ledaráltam a Homeland-et, egybe a 3 évadot. Vegyes érzéseim vannak, de egy tuti: egy olyan sorozatból sem tudtam megnézni ennyi részt, amiben ennyi antipatikus, idegesítő szereplő lenne. Ezzel nem a történetbeli szereplésükre, hanem magukra a színészekre gondolok. A Carrie-t alaktító Claire Danes nálam ilyen szempontból mindent vitt...azon felül, hogy maga a szerepe egy vicc volt, - Jack Bauer kutyaf@sza hozzá képest - kb. annyi nőiesség van benne, mint egy rozsdás talicskába. Egyedül a Saul-t alakító Mandy Patinkin-t és Brody-t, Damian Lewis-t tudnám kiemelni az egész 3 évadból, akik stabil, jó színészi teljesítményt mutattak volna. A Dana-t alakító Morgan Saylor jó volt, valóban jó volt, de nekem kicsit már sok volt belőle.

    A történettel kapcsolatban pedig: kár érte. Lehetett volna egy rális(nak tűnő) története, de ez így konkrétan sajnos egy nagyon kemény poénnak is rossz volt. Egyszerűen annyi helyen véreztek el a készítők történeti szempontból, hogy az már fájt. A realizmus hiánya mellett nagyon sok olcsó húzás volt benne, a figyelemeltereléses és teljesen fölösleges szálakat ne is említsük. Ezzel kapcsolatban pontosan ugyan azt érzem, mint korábban a Fringe esetében: mintha nem tudták volna, hogy merre halad a sztori, megírtak valamit, aztán rájöttek, hogy nincs értelme, hagyták a francba, abban bízva, hogy a nézők többsége úgy is olyan hülye, hogy nem veszi észre.

    Részemről a sorozat semmiképp sem érdemel többet egy 6/10-nél. A történet szerencsére azért túlnyomó többségben tudott újat mutatni, ezért a nagy átlagból kissé kiemelkedik, de nagyon messze van az igazán jótól.

Új hozzászólás Aktív témák