Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    The Childhood's End

    Nem tudtam igazából mire számítsak, így kellemes meglepetés volt ez a sorozat, a könyvet nem olvastam. Viszont maradt egy kis hiányérzetem, szerintem sok kérdést nem válaszoltak meg, vagy nem úgy, ahogy kellett volna. Valaki erősítsen meg, hogy nem én vagyok a hülye, és a könyvből nem emeltek át mindent, vagy megváltoztatták.
    3 oldalon olvastam utána a sztorinak, mire összeállt a kép rendesen és ez nem jó. Néhány filmnél előfordult, hogy rákerestem plusz infókra, mitológiára, de amikor konkrét magyarázatot kell keresnem, akkor kicsit csalódott vagyok, pedig nem vagyok tipikus amcsi, hogy a magyarázatot a számba adják.
    Ettől függetlenül nagyon jó lett, élmény volt végignézni, a sztorit nagyon szépen megcsavarták, néha volt benne egy kis üresjárat és a vége nekem összecsapottnak tűnt (az utolsó 20 perc). Viszont elrepült ez a 4 óra és élveztem, jól szórakoztam.
    Érdemes megnézni mindenképpen és szerintem a könyvet is megéri elolvasni. Az előzetesben nem tudják a lényeget megmutatni, így abból nem jön le mennyire erős a sztori vagy hogy mi benne a csavar.
    Ja és hajrá SyFy. Ha legalább ilyen adaptációkat csinálnak, akkor az örvendetes lenne. Sok-sok könyvet meg lehetne filmesíteni így, picit több odafigyeléssel és végre csökkenthetnék a scifi éhségünket (legalábbis az enyémet).
    Ja és feltűnt valakinek az elején, hogy a fekete kissrácnál a BSG megy a háttérben a tévében? :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák