Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    Better Call Saul s03e01
    Remek kezdés, mindenkivel történt valami, folyamatosan pörögtek az események. :C Kimet sajnálom, Jimmyt baromira nem sajnálom, Mike nyomkövetős kalandja pedig egyre érdekesebb.

    The Expanse s03e01 és e11
    Annyira éreztem, hogy Draper őrmester menedékjogot fog kérni a Földtől, hiszen a saját kormánya akarta feláldozni őt és csapatát. Remek jelenet volt, amint a marsi vonaltól futott át a földiekhez - mintha csak Berlinben vagy Koreában játszódott volna, kivéve hogy nem lőttek rá.

    Billions s02e01
    Bobby Axelrod részéről nem is vártam mást, mint hogy totális össztüzet zúdítson Chuckra. Ám ha Chuckot ki is ejtik a játékból, szerintem Bryan Connerty még veszélyesebb ellenfél lehet, ha a székébe kerül. Kíváncsi vagyok, hogy Wendy mikor megy vissza a céghez - csak idő kérdése, hogy megunja az egyszerű eseteket.

    Dimension 404 s01e04
    Ha rangsorolnom kell az epizódokat, akkor ez az eddigi legjobb. A történet és annak műszaki megvalósítása abszolút Szürkületi Zóna.

    Prison Break s05e01 és e02
    Nagyon jól megkavarták az állóvizet. Nem tudom eldönteni, hogy Michael mit és miért csinál. Kérdés kérdés hátán, amely közben már várom a szökést.

    River
    A szokásos színvonalas angol krimisorozatok egyike, melyet nemrég kezdtem el. A szavak helyett sokszor a színészi játék enged betekintést a szereplők lelkivilágába és ezáltal a motivációjukba.

    The Good Fight
    Több epizód után is azt tudom mondani, hogy remek és színvonalas sorozat, amely bővelkedik a társadalomkritikában.

    The Last Kingdom s02e01
    A történelmi hűség rendben van, de ezt leszámítva kissé lapos a kezdet. Ha az első évad egy finom bor volt, akkor ez a rész egy híg fröccs.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák