Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz gbors #75661 üzenetére

    Chicken Nugget S01

    Végignéztük. Ebből egy kis családi program lett nálunk. Mert megmutattam nekik az első rész, párom részéről ment a szörnyülködés az elején. De fiam a röhögött sokat végig. Úgyhogy eldőlt hamar, hogy végignézzük. És hát abszolút nem fájt, viszont csak ilyen vállalkozóbb kedvűeknek ajánlott. :D Szerintem néha kell ilyen "új" dolgokat is nézni. És erre tökéletes. Ez a koreai miliő nagyon egyedi.

    És egyébként nagyon más a sorozat, mint amit az első három rész és a trailer ígér! Az első három rész az az elborult vígjáték, ami a trailer alapján várható. Aztán szépen kibontakozik egy sci-fi sorozat. (nem nagy spoiler: ) Idegen lényekkel, időutazással, több száz éven átívelő sztorival. :)
    A sorozat 80%-án érezni, hogy nagyon kis költségvetésű. Aztán az utolsó 1-2 részen meg az, hogy azokra ment el a büdzsé nagy része.
    Szóval nyitottan kell ehhez hozzáállni, mert nem elég, hogy full abszurd. De még ázsiai sorozat is. Nem bántam, hogy végignéztük, mert egyáltalán nem fájt. De ha valaki nem ad neki esélyt, az sem veszít semmit. ;)


    És mi volt nálunk vasárnap az ebéd?! Naná, hogy: [link] Egész héten rágtuk párom fülét miatta. :D

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák