Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    Ez egy jol osszevagott video egy gondolatmenet kovetkezteben, jo lesz az a Social Modul kezdemeny is, majd feltoltik rendes karakterekkel is, nem csak klonokkal, az idoszakok valtakozasahoz lehetne majd igazitani a gyerek/felnot aranyt is, napkozben tobb, este nuku... biztos gondoltak ilyesmire. Ha lenne fegyverbolt es kell valami na meg a gyerek is velem van akkor elvinnem, minden el van zarva nagy kart nem tud okozni, majd a Barbie babak helyett lat mast is... :)

    Alakulgatnak a dolgok de meg sok munka van benne, gondolom azert tolljak ki hogy tudjak tesztelni hogy halad, milyen bugok vannak, hogy birjak a szerverek, a visszjelzesek alapjan miket kellene meg modositani, gondolom erre epul majd a kereskedelmi rendszer, a javitas, missionok, NPC-k reakcioit iss itt lehet tesztelni, javitani. A karaktermodellek meg majd jonnek ha kesz vannak. Apropo, karakterek, legyenek dagik, vekonyak meg izmosak, kicsik es nagyok, azert nem a tokeletes genetikusan modositott vilagan elunk, remelem nem mindenki Arnold es Biro Ica testevel fog rohangalni :)

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák