Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz PoeDameron #26996 üzenetére

    Lakott helyen nincs értelme elővenni a fegyvert, ott nincs harc és ott általában nem is lehet majd elővenni, mert már azért megbüntetnek. Persze lehet, hogy egy kalózbázison vagy zűrös negyedben más lesz a helyzet, oda valóban kéne egy olyan fegyvert lóbáló verzió.

    A katonai mozgással az a baj, hogy bár jó ötlet lenne így megkülönböztetni azokat akik mondjuk végigvitték az SQ42-őt, ergo megkapták a katonai kiképzést, és azokat, akik nem kampányoltak, ergo nem voltak katonák és nem is lettek polgárok, a játék alapelve az, hogy nem lesz skillje a karakternek, tehát minden csak a játékos ügyességén múlik majd, így nem fér bele, hogy emiatt hátrányban legyenek a képzetlenek.
    Az jó lenne, ha a mozgásukon látszana, hogy nem profik (anélkül, hogy lassabban mozognak, tehát ne legyenek hátrányban), egy kalózbanda ne mozogjon úgy mint egy tengerészgyalogos osztag, de ez olyan dolog, ami sz'tem nem élvez akkora prioritást, hogy foglalkozzanak vele. Örülnek, ha a beígért játékelemeket megvalósítják időre.

Új hozzászólás Aktív témák