Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz Goblin12 #27042 üzenetére

    Engem az zavar, hogy a connie eddig nem ezt a képet adta magáról. Oké, hogy most nagyon szép lett meg minden, de eddig a Taurus egy csotrogánynak nézett ki, (bár lehet az új verziójú Taurus is olyan lesz) most meg ha mindegyik variáns ilyen szép lesz, akkor eltűnik egy réteg. De ez legyen a legkisebb problémám, hogy már hozzászoktam valami gyenge kivitelezéshez.
    (Amúgy tényleg nagyon ráfért az átalakítás, mert még a tavaly átdolgozott verzió is elég gagyi volt, hogy annyi kihasználatlan hely van benne.)

    Lehet sajnálni, hogy miért nem elsőre így csinálták meg, de szerintem sokak életében előfordult már, hogy hozzáfogott valamihez, elsőre sem lett rossz, de mikor később újra meg kellett csinálni egyre jobb és jobb lett. Ez mindennel így van, csak az ő esetükben láthatjuk ezt a folyamatot. De én sem akarok belefolyni a fejlesztési kérdésekbe, mert fájjon emiatt az ő fejük. :)

    Azért az sem lett volna semmi, ha a kiadás után jönnek elő ezekkel a hajókkal, mert úgy meg tök jó lett volna látni, hogy jönnek a hírek, hogy az RSI új connie verzióval állt elő, és akkor mindenki arra csorgatja a nyálát, közben a régieknek meg lemegy az ára, és akkor kevésbé pénzesek vehettek volna ilyen öreg használt conniekat, mi meg tökre örültünk volna, hogy a régi után egy ilyenbe ülhetünk át. :) Volt erről szó, hogy lesznek új hajók, talán új verziók, így kíváncsi leszek majd ez után hova újítanak a connien.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák