Új hozzászólás Aktív témák

  • kozi71

    senior tag

    Szevasztok Urak!
    Tegnap volt szerencsém, vagy tíz órán keresztül játszani. Hát azt kell mondanom nem igazán vagyok kikapcsolódva tőle. Teljesen felidegesített a végére. Nagy nehezen sikerült egy fullos rakományt bevásárolni Cuttlas-ba. A vásárlásnál levonta a pénzem, de a hajóban üres rakodótér fogadott. Visszamentem a boltba, megnéztem mit ír a tablet, tudok-e eladni esetleg, mert akkor csak nem látszik. De azt láttam üres a hajóm. Nem kicsit lettem ideges, három órámba telt 21ezer pénz összeszedése. Na de még nem volt vége! Gondoltam várok még picit ott, hátha idővel mégis megérkeznek a ládáim. Felmentem a lövegtoronyba, még nem jártam ott, megnézem már milyen. Erre úgy kifagytam, hogy többet kilépni sem tudtam onnan. Na, ekkor már a padlón voltam lelkileg, de még nem volt vége a napnak. Beszéltem St.Rock-al, aki elmondta mit kellett volna tennem, hogy ne bukjam el. Azt ajánlotta menjek dobozokat cipelni ide - oda az jó pénz még az én szintemen. El is mentem. Felszedtem egy csomagot , szépen ugrálok a kijelölt pontra de végül 680km-nél közelebb nem lehetett már. Elkezdtem oda menni sima hajtóművel de fél óra alatt sem haladtam 100km-nél többet. Gondoltam ez is egy bug. Felvettem egy másik csomagot, de azzal szinte teljesen ugyan ez a szitu. Igaz ott már csak 650km volt az, amit nem tudtam megtenni. Erre van megoldás?
    Hiába ugrottam messzire majd újra vissza, nem működött.
    Másik kérdés: Ha fejlesztem a hajómat katonai alkatrészekkel akkor el tudom adni a régieket valahol. Mert két shopban is jártam ahol ki volt írva a vásárlás, és vétel. De a tabletben nincs vásárlás menü csak eladás. Aztán mi történik ha a már feltuningolt hajómat, ellopják , szétlövik, és újra lehívom? Tényleg elvesznek a drága pénzért vásárolt alkatrészeim, és csak a gyárival kapom vissza? Mert akkor ez csak pénz kidobás részemről.

    A végére még egy dolog, miután eltűnt a pénzem maradt 108 pénzem. Gondoltam veszek hamar a honlapon. Így is tettem, visszavásároltam azt amit elbuktam a játék hibája miatt. Ekkor jött ez a hajtómű cserés gondolat, gyorsan vissza a honlapra veszek még egy húsz ezrest. De nem engedte!
    Azt írja átléptem a napi limitet. Ezen kicsit elgondolkoztam. Szóval hajókat vehetek félmillió forintokért, de egy második 25 dolláros vásárlás már tiltott? Ez milyen már???

    Na jól kidühöngtem magam. Elnézést kérek mindenkitől. Tudom ez csak egy félkész program de nagyon idegesítő ez így.

    [ Szerkesztve ]

    high tech, low life

Új hozzászólás Aktív témák