Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz mrfire #16007 üzenetére

    sajnos nem mindent gondoltak át rendesen és egyszerre ígérték meg a Cutlass-hez az Asteroida hangárt és azt, hogy mindenki választhat a hangárok közül annak megfelelően, hogy milyen árat fizetett érte. emiatt lineárisnak kellett lennie a hangároknak, korábbi ígéret miatt nem adhatták azoknak sem az Asteroida-t, akiknek Deluxe volt, mert ez az exkluzív "kalózhangár". hogy teljes legyen a zavar, eleinte a cutlass-hez nem járt a deluxe átmenetileg sem, a 890Jump-hoz most viszont egyszerre adják a Revel&York-ot (volt Deluxe) és a VSG Industrial-t is (aka Asteroid), pedig ugye a VSG magában foglalná a R&Y lehetőségét is. hacsaknem az utóbbi azt jelenti, hogy két hangárat is kap $600-ért az illető (azaz két kezdőhelyet is kiválaszthat egyszerre)

    ---

    de úgy is lehet rá gondolni, hogy a 2/3 személyessége ellenére a Cutlass $50-t ér, ami kevesebb, mint a 300i értéke. tehát lehet, hogy tényleg papírból lesz, mint a Freelancer reklámban

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák