Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #16044 üzenetére

    Akkor biztosan lesz ilyen ccu, értem, köszi!
    Persze, világos, hogy nem harcra való, csak a jelenlegi felállás szerint a vanduullal szemben sem nagyon tudja megvédeni magát (elpucoláshoz meg túl lassú). Igy aztán kereskedni is kockázatos lesz vele, még PvE-ben is. Világos az is, hogy ennyi pénzért, kezdő hajótól nem is várható el több. A probléma gyökere, hogy nincs gimbalos fegyvere. Hétvégén nyomtam vagy napi 5-6 órát (meg hétfőn este is vagy 2-t) az AC-t mindegyik hajóval, alaposan kitapsztaltam őket (még a két versenyhajót is kipróbáltam, kíváncsiságból, milyenek a harcban). Az aurorával egy alkalommal jutottam el a 8. hullámig (vért izzadtam közben), a 300i-vel általában elértem a 14.-ig, a hornettel a 18.-ig. A gimbal nélküli fegyverekkel jelenleg pokolian nehéz célozni, főleg egy olyan tragacsnál, ami billeg minden irányváltásnál, így alig lehet vele egy vektoron haladni. Ha nem lesz alapvető változás az irányításban (és gondolom nem lesz, mert az alapvetően jó), akkor ez nem fog számottevően változni.
    Az avengernek ráadásul a raktere is 2x akkora, és az orrán lévő gimbalos hardpointra akár S5 fegyver is rakható. Egyedül az zavar, hogy az alapfelszereltségében nincs benne a jump engine. Az esetleg a rabszállító fülke helyére behelyezhető? Ha igen, vagy lesz olyan verzió, ami felszerelhető jump engine-nal, akkor szerintem ideális kezdőhajó lenne, és bőven megéri azt a +20 USD-t.
    Torzi: Az LX-em behelyezését az AC-be még biztos megvárom, az erősebb hajtóművel, pajzzsal és jobb irányíthatósággal rendelkezik, de az alap problémán, a gimbalos hardpoint hiányán nem változtat. LN-t meg nem akarok a jump engine hiánya miatt. Meg nyilván nagyon kíváncsi leszek a kollégák véleményére, ha az avenger is megérkezik az AC-be, hogyan teljesít a hornethez, vagy 300i-hez képest a harcban. Ha utóbbit felülmúlja valamivel, akkor az már bőven elég.

    Más: Koordinálja valaki akkor fordítói munkát? (Eyesis?) Mert én is szívesen beszállok, ha igény van rá. A sataball meg hasonló témák nem érdekelnek, de pl. a Galactic Guide rendszerleírásai közül szívesen lefordítom a hiányzókat.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák