Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diopapa

    addikt

    válasz .tnm #2036 üzenetére

    Minden PC-hez van billentyűzet, joystick vásárolható. Ha az X3-at pl joystickről vezérled, akkor is szükséged van billentyűzetre (úgy van megírva). Konzolhoz nem alaptartozék a billentyűzet, így nem is elvárható a megléte. Amiatt néhány gombra kell redukálni az inputot. Meg lehet nézni, kijött 3 napja az X: Rebirth pár retard már el is készítette a cockpit-csökkentő modot, nehogy legyen pilótafülke "sokat kitakar". Ismerős Star Citizen fórumokból? :( Kauzálok sokan vannak és hangosak. Meg lehet nézni mi lett szerencsétlen új X-ből az "igényeik" miatt. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

  • Volfram42

    senior tag

    válasz .tnm #2036 üzenetére

    Én joy-al fogom tolni az tuti. Mellé meg bill-re rakom a kijelzőpanel gombjait. Remélem lesz az is animálva, poén lenne ha a pilóta is nyomkodná a gombokat nem csak felugrana egy kapcsoló.
    War Thunderben is éppen kacsingatok a FRB mód felé, mert ott jobban kell ismerni a dolgokat és nincs egérsnipe.
    Szerintem korrekt volt, nem mondta, hogy jönne konzolra sőt ha azaz HA mégis egyszer valamikor jönne talán akkor is olyan feltételeket közölt (cross platform, teljes szabadság....), hogy a microsoft tuti nem megy bele a sony még tán-tán és az meg alapból támogatja az egér+bill kombót.
    Azért a feltételes mód remélem érezhető volt. :)

    [ Szerkesztve ]

    Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

Új hozzászólás Aktív témák