Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkyS1gn

    félisten

    válasz Zyrius #9027 üzenetére

    Inkább csinálják tovább de ne járjon úgy mint egy kiadó parancsra kiadott félkész bughalmaz, ala böf4.

    Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

  • Volfram42

    senior tag

    válasz Zyrius #9027 üzenetére

    Teljesen egyet értek és egy teljesen off vélemény következik. Ez esetben fel kéne háborodnom, mert ahogy ma néztem a 3 és 62 villamos vonala nem lesz kész szombatig, pedig kitáblázták miden hova. Ma már nem volt egy tábla se. Pedig jobban örülnék ha nem kéne 10 km-t négy járművel azaz három átszállással megtennem, mint ahogy ma is történt. Szóval vannak számomra fontosabb határidőcsúszások is, nem hogy ezen aggódjak. Majd kipróbáljuk jövő héten azt meg is unjuk és követeljük a több content-et, meg az endgame-t. :)

    Cris99: Ne is említsd játszottam vele két órát és azóta se vitt rá a lélek. A Simcity-t egy napig bírtam. Azóta se vettem EA terméket és nem is fogok. Talán egy új Mass Effect-re becsábítanak megint, de nem remélek tőlük semmi jót.

    [ Szerkesztve ]

    Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

  • Tnil

    tag

    válasz Zyrius #9027 üzenetére

    Itt van a nagy igazság. :)

    Az igazság az, hogy CR-ék és a közönség is hibásak valamilyen szinten ebben az egészben. A közönség annyiban, hogy kissé úgy kezelik a projektet, mintha egy szokványos AAA játék lenne az EA-től, vagy az Ubitól. Ez egy újdonság. Egy olyan játék, ami műfaját, játékmenetét tekintve még nem fordult elő a videojátékok terén ilyen minőségben (Cryengine stb.) Ezt bele kell számítani az időpontokba, elvárásokba, mindenbe.

    Ez az a pont, ahol CR-ék hibája jön a képbe. Ők kissé EA, Ubi szinten viselkednek az időpontok terén. Tényleg idegesítő lehet, mikor várod, hogy játszhass, egy nappal a megjelenés előtt pedig felkerül egy hír, hogy elnapoljuk. Itt nem az elnapolással van a baj, közel sem, hanem azzal, ahogy ezt lekommunikálják felénk. Ezen kéne változtatni, és akkor talán kevesebb lenne az idegeskedő backer.

    Természetesen ez csak az én véleményem, néhol (vagy akár az egész) eltérhet a valóságtól! :)

  • Revolit

    senior tag

    válasz Zyrius #9027 üzenetére

    "Aki dolgozott már bármilyen projekten, legyen az irodai munka, vagy egy ház építése, tudhatja, hogy mindig van csúszás, főleg ha valami olyan dologról van szó, amit előtte még soha senki nem csinált (és hát egy space sim cryengine-nel azért olyan dolog)."

    -> "...tudhatja, hogy mindig van csúszás,.."

    Hmm, érdekes, szoftverfejlesztő vagyok egy nagy multinál, rengeteg nagy, több éves projektünk van, és NEM, nincs mindig csúszás, és ha igen, akkor bizony mennek a súlyos kötbérek, nem ritkán euró milliók!!! És ha mi fejlesztők nem tartjuk a beígért (megbecsült) fejlesztési időt, akkor alap követelmény, hogy amint tudjuk a csúszást, azonnal szóljunk. De kezdjük ott, hogy azért senior fejlesztő valaki, mert meg tudja becsülni jól a munka idejét, ha mégsem, IDŐBEN szól erről. Ha ezek nem teljesülnek ,akkor az nem minősül senior fejlesztőnek. Már követni se tudom hanyadszor halasztják el, ráadásul nem kicsivel...
    Szóval két eshetőséget látok:
    - Inkompetensek az SC-t fejlesztő emberkék. (nem hiszem hogy erről van szó)
    - Sunnyognak...

    ennyi. Részemről csalódás ez a crowd funding. Egyébként elvagyok, majd jön ha jön, csak ez így egy vicc, nálunk szerintem már nagytakarítás lett volna fejlesztők között ha ezt eljátsszuk az ügyfelekkel...

Új hozzászólás Aktív témák