Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz #65675776 #2015 üzenetére

    Mondjuk egy hologram meg egy android emberi jogai nem ugyanaz a téma, amire célzol. A női jogok már régóta nem arról szólnak, hogy a nőknek nincs elég joguk. A feminizmus a női felsőbbrendűséget szeretné elérni, vagyis azt, hogy alanyi jogon ők kedvezőbb körülményekhez jussanak, mint a nem nők. A meleglobbi hasonló, ott is ki van forgatva ám a téma, mert oké, hogy IRL sok problémájuk van, és támogatom, hogy ne legyen, de ne a többség kárára akarják már ezt megoldani. Hozzáteszem: nem a melegekkel van gond, hanem a meleglobbival.

    Anthony Rapp-et sem azért utálom, mert meleg, hanem mert egy aljadék, aki tönkretette Kevin Spacey karrierjét. Másrészt azért, mert melegeket kell bámulni a tévében, még nem fogják jobban elfogadni az emberek, akármennyire is kapálóznak a cél érdekében. De cserébe belerontanak sokak szórakozásába, és akkor lehetnek olyan viták, mint most itt.
    Egyébként ha nem lenne trend a lobbi az összes másik sorozatban is, mint ahogy itt, akkor én személy szerint meg sem említeném a dolgot, csak hogy éppen az van, hogy a legtöbb másik sorozatban is ugyanúgy fellelhető ez a lobbi téma. Ugyanis ez is csak az utóbbi pár évben van. Vagy te esetleg már a Knight Riderben is láttál valamit? :F Egyértelműen manipulációs szándékkal teszik bele, és/vagy azért, hogy megfeleljenek egy elborult, de nem örökké tartó trendnek. Ugyanis ez az sjw-izmus egy zsákutcába vezet, minden tekintetben.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák