Új hozzászólás Aktív témák

  • butch3r

    senior tag

    válasz #48613632 #3025 üzenetére

    Az világos számomra, hogy nem ettől lesz jó, vagy rossz egy sorozat, de az vajon világos számotokra, hogy a nyugati világban az LMBTQ társadalmon belüli megosztása nagyjából reprezentálja a Discovery fedélzetén lévő LMBTQ arányokat?

    megfordultam már pár helyen nyugat európában is, amerikában és ázsiában is de én nem így láttam. a discoveryben egy darab fehér férfi fő(bb) szereplő sincs - vagy ha mégis javítsatok ki de akkor is feltűnő, hogy nem is emlékszem rá annyira súlytalan a szerepe.
    imádtam siskot, janewayt sőt még std első évadja is tetszett, de utána úgy érzem a sorozat elment a woke propaganda irányába.

    maga idejében az hogy egy fekete férfi volt 1 állomás parancsnoka is nagy dolog volt, mégse tolták a képedbe hogy "ő most fekete és kapitány, érted"? nem is kell, vélemény szerint pont ez segítené elő az érzékenyítést stb hogy ha nem toljuk az arcodba hogy ő "más" hisz nem más, ő is ember, ennyi.

    3027: tény, hogy ha egyébként trekkiesebb lenne a történet, több tisztelettel nyúltak volna a lore-hoz és maguk a történetek is jobbak lettek volna, lehet kevésbé zavarnának ezek,de mikor s3-ban kiderült hogy egy gyerek félelme, érzései okozták a dilithium pusztulását akkor azért fogtam a fejem

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák