Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szoke1982

    senior tag

    válasz rumkola #105 üzenetére

    X en olvastam csak fizikaira írta, de lehet rossz volt az infó! De 23 óra játék után a refundot ,biztosan nem engedné a Sony! (Meg sosem csináltam ilyet)
    De nekem nagyon bejön már a játék, remélem még van pár pálya amit még nem láttam..
    Csak ez a nehézségi szint mint a demóban az tetszett nagyon maga a kihívás ott jobban bejött, vagy még nagyon béna voltam?!
    Nem tudom ,vagy nem volt még kioldva a skill pontok.

    Amúgy visszatérve a cenzúrára, úgy is meglehetett volna oldani , ha simán a system menüben lenne egy cenzúra on -off kapcsoló! Nem? 🤔
    Igy akit zavarná az bekapcsolja, akit meg nem zavar az kikapcsolná cenzúrát ennyire egyszerű lehetne! (Mivel már ott a 18+ besorolás)
    Szerintem így nem lett volna balhé, vagy ennyi panasz sem! Még azon is elgondolkodtam lehet ez csak egy jó reklám a játéknak vagy a sony-nak ? 🤔
    És később meg vissza rakják bár ezt kétlem, de így kapott a belhé miatt elég nagy figyelmet a játék! (Lehet ez csak egy jó marketing fogás lenne?)
    De a játék értékelési pontszámai magukért beszélnek!
    Amúgy maga a cenzúra részt sem értem, vannak ruhák amik sokkal inkább sexybbek vagy dögösebb ? Mint amit cenzúrát kaptak! (Nekem magas)
    De már unalmas a téma gondolom meg nekem is, inkább beszéljünk maga a játékról! :DD

    Nekem maximum pár ncp arca nagyon durván nincs készen a városban kb, meg ez a egyik pálya PS4 -szintü , a másik meg ps5?
    Legalábbis szerintem nagyon nagy kontraszt van , látványban és megvilágításban is, például a fények, színek, stb.. részletek a textúrák! (Hiánya avagy épp ellenkezőleg)
    De ennek ellenére maga a játék élmény az , hogy észre sem veszed és már elment X óra, de még mindig játszol mert szereted és tetszik maga az egész játék!
    Sok nagyobb AAA játékában, ez sajnos mostanában nincsen meg!
    Remélem lesz még Stellar Blade 2!? Mert ha igen.. na ott fognak majd igazán beérni a fejlesztő csapat szerintem!
    Én reménykedem bennük! Hiszen ez az első játékuk, és mit raktak le? Jobbat mint mások! :R

Új hozzászólás Aktív témák