Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz Renok #18 üzenetére

    Én sem értem a szükségességét, főleg hogy erősen korhatáros a játék. Aki elmúlt 18 éves (illetve akörül van), szerintem azt már nagyon nem fogja meglepni egy formásabb női test.
    Legalábbis már az én középiskolás éveimben is eléggé érdekes dolgok mentek az osztálytársaim között, pedig akkor még az internet csak kezdett kibontakozni, nem volt annyira durva és a szemek elé kitéve minden, mint manapság.
    Emellett még brutalitás is van a játékban szép számmal... nem is értem, hogy ezek után ilyen gagyi cenzúrára mi szükség volt.
    Ezzel megint az a bajom, hogy ez már megint nem egy az egyben az lett, amit eredetileg a készítők akartak. Legalábbis a NIKKE után ez eléggé furcsa így. Ennyit a művészi szabadságról és alkotásról.
    De legalább Eve karakterét nem rondították (még) el és a játék is egész jól sikerült. És akadnak még dögös szerkók a játékban így is. Ritkaság ez is manapság.

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák