Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    válasz Parci #507 üzenetére

    True, ha városban poroszka van, akkor mindjárt 10.4 - 10.8-ra ugrik a BC szerinti átlagfogyi, és ha nullázom előtte a trip ODO-t, akkor simán megvan a 11-13 lityis avg. De ez ilyen, ezért szeretjük. Meg az olyanokért, amikor érdi emelkedőn 185-nél kihúzódik előled a zsírúj XC90-es, mert belátja hogy nem gyorsul tovább a nagy dízelbatárja. :)

    Annak idején (tavaly tavasszal kb.) egyébként úgy indultam el autót keresni, hogy benzines legyen, és relatíve erős legyen (200+ LE), a kor másodlagos, váltó másodlagos, fogyasztás nem érdekel, megbízhatóság ellenben fontos, és ne legyen több, mint 4 misi. Amiket néztem: RS Octi-k, 3.6-os SuperB-k, WRX-ek, és STi-k, 5-ös BMW-k, nagyobb Lexusok, erősebb Saab-ok, néhány Porsche (mondjuk nyél b*zis, de egy kört megért), A8-ak, A6-ok és Allroad-ok, valamint nyilván erősebb Lega-k.
    Majd egyszer, ha lesz időm és kedvem levezetem az egy év keresgélés eredményeit, tanulságait, az egyes, megcélzott típusok körébe tartozó autókat és hirdetőiket jellemző szatirikus elemzéseimet. :)

    Végeredményében elmondhatom, hogy az, hogy egy 3.0R OBK tulajdonosa lehetek itt és most, az azt bizonyítja számomra, hogy az élhető és létezésre érdemes világok egyik utolsó példányában élünk és létezünk. :)

    [ Szerkesztve ]

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák