Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz nickgrab #151021 üzenetére

    Máshol, máshogy nevelkedett Messi és Dzsudzsák. Máshogy faragták olYanra, amilyenek lettek. Dzsudzsák csapatban edzett, LM-mel a közös edzések mellett kulon edző foglalkozott, kulon gyúró, ha valami kevésbé ment neki jól kulon fejlesztettek azon a skilljén, Dzsudzsák együtt edzett a többiekkel, 2 gyuro gyurta az egesz csapatot, és ha nem ment neki valami, akkor azt a skillt a rendszeres, sima edzések alkalmával kellett megtanulja. Amikor Dzsudzsák viszi a labdát, passzol, vagy lő, látod, hogy azért ügyes fiú, megy neki amit csinál, jobb is, minthogy itthon focizzon. Amikor Messi megindul, ível, cselez, vagy lő, akkor van egy különös, nem perverz ertelemben vett bizsergés, es csodálattól eltelve nézed a mozdulatait, és gyonyorkodsz a játékában. De egyértelműnek látod, hogy soha nem fog dubaiba menni, mert ott jo a pénz...az eindhovenbol..
    Könyvben pedig mondjuk nem mindegy, hogy egy Rejtő regény, puha borítóval, újrahasznosított papírból -ami a maga színvonalán es műfajában nagyon jo, es imádom minden konyvét-, vagy egy Decameron bőr/vastagkötésben, nehéz, mélyen sercegő papiron, mondjuk a 19. század elejéről .
    Mindkettőt el tudod olvasni, mindegyik könyv, egyik sem hullik szét egyből, csak más érzés kézbevenni, szagolni, lapozni. Mások, máshogy csinálták.
    Milyen hasonlatot szeretnél még? :)

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák