Új hozzászólás Aktív témák

  • resool

    aktív tag

    válasz WiZARD #156007 üzenetére

    Az a baj az egésszel, hogy aki ránéz az órára, azt látja, hogy hát oké, kb így néznek ki a Fortisok, semmi gyanúst nem látnak, max nem láttak még ilyen tok/számlap stb. kombinációt.
    És mivel ezek az órák, azért nem az óragyártás csúcsai, ezért könnyen reprodukálhatóak (mondjuk szerintem a szóbanforgó Fortisok hátlapjai eléggé kritikán aluliak), egy eredeti szerkezettel máris könnyen eladják magukat. Sajnos ilyen óráknál főleg (persze minden esetben) elkerülhetetlen az internetes kutakodás, hogy minden egyezik-e az adott modellen. Egy szimpla konkrét modell nélküli ismeret esetében a ránézés, még a legnagyobb profiknak sem feltétlen tud árulkodó jelekkel szolgálni. Az meg senkitől nem várható el, hogy minden futottak még kategóriás óra esetében egy szakember minden modellt teljesen ismerjen.
    Szóval szerintem a WDL papírja ennyit ér. Ránézésre, kutakodás nélül eredetinek tűnik számukra, ez a papír ezt igazolja, azt viszont, hogy az óra eredeti és a Fortis által volt valaha gyártva azt semennyire nem igazolja szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák