Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz balaaazs #218037 üzenetére

    Ne engedd el, nem fogod megbánni.
    g0n21 párszor megemlítette adásban, hogy azért nem "kedveli" a Chr. Ward márkát, mert hülyét csinál a vevőiből, hogy mikor clearance-t hirdet -30, -50%-al olcsóbban adja az óráit. Annyival nem értek vele egyet, hogy clearence-kor kizárólag kifutott vagy "nearly new" azaz majdnem új (fotózáshoz használt, kirakati példány, stb.) órákat ad ilyen feltételekkel limitált darabszámban. Ezt a marketingfogást rengeteg komoly gyártó alkalmazza a világon.

    Abban nem kell reménykedni, hogy most kinézel magadnak egy darabot és majd clearence-kor tutti meg is tudod venni olcsóbban. Ahogy Szulita28 is írja, rajta kell lenni a dolgon és abból választani, ami van (ha tetszik, ha kompromisszumot tudsz kötni magaddal) mielőtt elkapkodják.

    A képen 42 es Tudor vs. 42 es Chr. Ward. Nem tűnik kicsinek, sőt a "fényessége" miatt nagyobbnak is hat a Tudornál, meg ez a modell vastagabb is pár mm-el.
    Gyönyörű a kidolgozása. Ami nem tetszik bennük, az csak annyi, hogy 10 év alatt vagy 3 vagy 4x változtatták a logójukat. Nekem ez a hagyományos tetszik a legjobban. Hogy miért is? Nézd meg a második képet :DD
    Haverom (aki nem laikus az órák világában) 1x pont ilyenkor (12:48) kérte el az órát, hogy megnézze. A válasza ennyi volt: de gyönyörű ez a CHOPARD :O
    Kellett neki egy 5 perc mire rájött, mi is ez. De jó poén volt.

    "there are more jacks then one at the fair..."

Új hozzászólás Aktív témák