Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz Polarstar #261028 üzenetére

    És szerintem tökéletesen passzol hozzá az új szíj, kicsit fel is dobja, a gyárihoz képest. :) Sima gumi nem illene hozzá, de ezzel a hibriddel nagyon jó.

    xcvbxcvb #261031:
    Köszi! :) Nagyon jó kis óra, a dizájn is nagyon bejön (a Longi egyébként nem gyártja ebben a színben).
    Talán az éleket jobban eldolgozhatták volna, de ez csak kézben tapizva érződik, csuklón nem, így ez abszolút nem zavar.
    Érdekes, hogy a számlapon és a koronán van egy San Martin felirat, és ennyi, sehol semmi más; nincs a számlapon "automatic" szöveg, pedig automata, a hátlap pedig totál üres, egy betű sincs rajta. De tetszik ez a letisztultság, végül is az eredetije egy "katonai" óra volt valamikor. :) Ma már szerintem közelebb áll egy öltönyórához, mint a katonaihoz, de a hibrid szíjjal kevésbé komoly, mint bőrrel, teljesen jó hétköznapokra.

    Ami kicsit zavar, hogy az NH35 egy dátumos szerkezet, de az óra nem dátumos. Ez annyira kínai húzás... "Mi van raktáron? NH35? Mehet bele, jól van az úgy!" :D Ezért érdeklődtem nemrég az NH35 és az NH38 cseréjéről, majd kicserélem benne, ha 5 év múlva is meglesz, és szervizéretté válik. Amúgy nem sok port kavar ez a baki, simán együtt lehet élni vele, csak feleslegesen van benne dátum, + a koronának is van egy felesleges dátumállító pozíciója.

    Ja, amúgy zafíros, de ez kínában szinte már alap.

    Seiko SRPK27, Tissot PRX, San Martin 62MAS homage eladó!

Új hozzászólás Aktív témák