Új hozzászólás Aktív témák

  • OBrien

    csendes tag

    Sziasztok!

    Végigolvasgattam a topikot, és nagyon megtetszettek a mechanikus karórák. Úgyhogy eldöntöttem hogy kérek egyet a ballagásomra.
    Nekem az egyszerü, de elegáns órák tetszenek (mint például az Omega Co-Axial Chronometer ezüst színben, fekete börszíjjal.... csak azért az az óra már egy drágább kategória :) ), szóval kinéztem magamnak a Doxa Flieger II-jét. Igen ám, de csak miután már 2 Doxa ''szaküzletet''
    (mindkettőben gondot okozott a teljesen dilettáns eladónak, hogy megkülönböztesse a katalógusban (!) a mechanikus órákat a kvarcóráktól (bazinagy Q-betü!)) megjártam olvastam el normálisan a Doxa honlapját, és jöttem rá hogy ez az óra a Re-Edition kollekcióban van, ami csak netröl rendelhető. :( A ''normál'' kollekcióban nem szerepel ilyen egyszerübb kinézetű óra ami automata felhúzós, az összes automatán van egy kis arany berakás vagy valami egyéb bizbasz...
    A Juta Kft. [link] honlapján van több Doxa óra is a Re-Editionből (Flieger persze nincs kirakva), őket még megkérdezem hogy tartanak-e ilyet, de ha nemleges választ kapok akkor más óra után kell néznem.
    Tehát tippeket szeretnék kérni Tőletek egyrészt normális óraboltokra, másrészt a fent leírt kívánalmaimnak megfelelő órákra. :)

    Előre is köszi: OBrien

Új hozzászólás Aktív témák