Új hozzászólás Aktív témák

  • Bati0501

    őstag

    Sziasztok!
    Írás előtt rákerestem,h miket is írtok a Fossil órákról...hát sztem sokan már most abbahagyják ezt a hsz olvasását,mert meglátják,h Fossil.
    De mi alapján mondjátok,h kínai szarok,amik csak jól néznek ki?Honnan tudjátok,h tényleg tönkremennek 1-2-3 éven belül?
    Olvastam,h lehet bennük japán vagy kínai szerkezet...aztán már csak kínaiakról olvastam itt.Most akkor melyik,honnan lehet tudni?
    Látom,h ez a fajta óra tőletek fényévekre van,hisz ez csak egy olcsóbb divatóra,amit meg is értek,hiszen jó pár itteni embernek igencsak irigylésre méltó órája/órái vannak,de ha ezektől elvonatkoztatunk,h miket tudnak gyártani a nagy gyártók,h még 100 év múlva se fog pár sec-nél többet téveszteni egy órájuk,akkor is nagyon nem éri meg az árát a Fossil?
    Tudom,egy igazi jó óra százezrekbe kerül,de nekem eddig 2-3 órám volt,és most gondolkoztam el,h szeretnék még egyet,de most már olyat,amit én választok...
    Tehát első "komolyabb"(?) órának sem felel meg,ahol még inkább a kinézet a fontosabb,mint h 5 év múlva is ugyan úgy járjon,mint most,mert akkor már lehet,h rég nem használnám?
    Talán ez tetszik a legjobban: [link] Itt 100m-ig írják,h vízálló,itt viszont már csak 50-ig: [link]
    És az előbbi oldalon,amihez az volt írva,h 50m-ig vízálló,oda csak annyi van írva,h cseppálló,ami annyira nem biztató,mivel olvastam,h volt,h vmelyik bepárásodott,pedig nem is volt sose vízbe...
    Ennek csak a színei mások: [link]
    Ez már kicsiivel másabb: [link]

    Nagyjából ennyit is szánnék rá és vmi ilyesmi stílust keresek.Ha tudtok jobbat,jobban megérőt,akkor légyszi segítsetek és bocsi,h ilyen hosszú lett.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák