Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Megszültem a döntést, jártam a Westendben. Quartz lesz, még pedig T Touch Expert. Vagy a Limited Edition Tony Parker, vagy a sima.
    Couturier automatát is felpróbáltam, szép volt, jól állt ez is, és a barna bőrszíjas Certina-t DS Podium-ot is, ami szintén tetszett.

    Alapvetően az összes boltban lebeszéltek az automatáról, és nem beszéltek össze. Baromi kényes, ne motorozzak benne, mert a rázkódástól, kátyúktól károsodhat, ezt ne csináljak benne meg azt, vegyek hozzá óraforgatót, mert egyébként ha nem hordom, megáll, állandóan utánhúzni, stb. Az összes órás boltban egy szóval jellemezték őket, hogy "macerás" a mindennapi élet egy automatával. Kényes a szerkezetük, és ha gond van velük "zsebbenyúlós" a javítás és karbantartás.
    Ezeken felül az összes közül a T Touch vonal nézett ki a legjobban élőben úgy globálisan, felvéve is.
    Az Expert Titanium tokozású, solar, zafír, tehát még elem sem fog kelleni.
    Ehhez a döntéshez az kellett, hogy az összes órát felpróbáljam, és lássam, amik számításba jöhetnek, és saját magam szempontjai alapján úgy gondolom a legjobb döntést hoztam. persze biztos lesz olyan, aki ezzel nem fog egyetérteni. :)

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák