Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • driv4r

    tag

    válasz fagyalllo #263032 üzenetére

    De legalább a körítés, a kofferek egyre nagyobbak, kell a hely a sok hozzá csomagolt marketing biszbasznak. Ez nekem mindig intő jel, hogy valahol valami félrement. Ehh.

  • Memmaao

    addikt

    válasz fagyalllo #263032 üzenetére

    Ezt most nem tudom értelmezni? Mármint a moonwatch esetén nincs köze?? Miért nincs?? Az összes NASA által kiírt hivatalos űrhajós óra tendert az Omega nyerte el 1965 óta. A Bulova több alkalommal is beadta ellene, amerikai gyártóként sem tudott nyerni. Kevés a Moonswatch-nàl autentikusabb óra van a piacon. Bármelyik gyártó bármelyik modelljét veszed, az többet változott létezése során, mint amennyit az Omega speedmaster változott 1957-es debütálása óta. A Speedmaster szériának elég sok modellje van, de a 3861es speedmaster olyan közel van az eredeti órához, amilyen közel csak lehet! 2019ben kiadták a 321 Ed White változatot, ami még konkrétan 1:1 az eredeti moonwatch szerkezetét kapta meg. A 3861 Co axial szerkezet is csak modernebb lett, mint az eredeti 321. Ami nem mellesleg egy 1941es Lémania 27 CHRO C12 utódja.
    Mutasson bárki még egy olyan órát az óratörténelemből, aminek ekkora múltja van és ami ennyire ragaszkodik a gyökereihez? Hol van máshol, másnak plexis kézzel húzós werkje?? A Timex a Q szériával jött ki pár reissue modellel. De nincs még egy ennyire autentikus széria, mint a moonwatch.

    Az "annak majd minden mai óra megfelel"-re ezt most csak úgy itthagyom.:


    #driv4r: igen, az előző és az új széria dobozát is Velcro rögzíti. Nagyon nehezen jutna eszembe gyártó, aki ennyit adna egy óra körítésére. Csodálkozom, eddig csak azt hittem, hogy a sznob Omega tulajok ekézik a Swatch Group -ot, de úgy látszik, mindenkiből felesleges komolexusokat váltott ki a Moonswatch. 🙈🤦 pedig messze a Swatch group legjobb húzása! Aki meg ekéz egy gyártót, hogy az profit orientált, az vakon van. A moonwatch árát olyan jól lőtték be, hogy az folyamatosan hiánycikk, minden darabot megvesznek és a flipperek még pluszban élvezkednek rajta. De erről nem a Swatch tehet, hanem az elb@szott fogyasztói társadalom. 🤷

    [ Szerkesztve ]

    My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák