Új hozzászólás Aktív témák

  • Foremi

    tag

    válasz vampire17 #650 üzenetére

    Van jópár szolgáltatás, amiket ismerek, ezért írtam, hogy telített a piac:
    Telekom TV GO: elég jó árban van, három napig visszanézhető adások, de HD csak az otthoni előfizetés mellé adott szolgáltatásban van, aki önállóan rendeli, csak SD-ben nézheti. A Sweet TV-hez hasonlóan náluk sem nézhető minden műsor tartalomtulajdonosi korlátozások miatt. A számlázás utólagos, online szerződést kell kötni.
    Mindig TV GO: a legtöbb csatorna hét napra visszamenőleg nézhető. Az előretekerés funkció viszont nem mindenhol érhető el, ha pedig bármi miatt megszakad egy ilyen adás lejátszása, akkor sajnos nem tudod ott folytatni, ahol abba hagytad (ez egy filmnél elég zavaró, ha a vége előtt megszakad).
    Itt/Ott TV: sajnos nincs visszanézhető adás, cserébe nem csak jó áraik vannak, de az alapcsomag mellé egyenként is válogathatunk csatornákat (ez egyébként nagy ötlet, ha csak adott csatornákat néznénk, jóval olcsóbb).
    Yettel TV: régebben használtam, de sajnos már csak havidíjas előfizetés mellé rendelhető. Hét napos visszanézhetőséget, és korlátlan 30 napos műsorrögzítést kínál. Ha újra rendelhető lenne kártyásoknak, én egyből visszaváltanék rá.
    Direct One: ha jól tudom csak egy éves hűségidős szerződéssel rendelhető. Az ő szolgáltatásukat ez miatt még nem próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák