Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tha_answer

    őstag

    válasz Petya XT #33 üzenetére

    " magyar miniszterelnök meg kevés ehhez a szituhoz, ez már most látszik."

    semmi koze hozza a magyar miniszterelnokhoz. ugy jon ide, hogy papagajkodjak a beket, beket, ha megkerdezik milyet, lehet mutogatni ARRA a bekeszerzodesre, hiszen beke van nem?

    mivel jelenleg is ervenyes - a vilag igazsagosnak gondolja - tehat lehet most is alkalmazni, neem? :D

    a magyar miniszterelnok ugy jon ide hogy:
    : vagy "igazsagos" bekediktatum lesz -> tehat felszabdalhato egy orszag -> karpatalja statusza valoszinuseggel valtozni fog. -> a magyar miniszterelnok nemzeti hos lesz.
    : a bekediktatumok nem igazsagosak -> elo lesz veve a voros terkep minimum -> a magyar miniszterelnok nemzeti hos lesz.

    az hogy eppen auuubaaaaan a miniszterelnok, es zsigerbol gyululik retegek, ezert Isten ments, hogy pont neki legyen koze a statusquo valtozasokhoz -> inkabb maradjon minden regiben. az a helyzet hogy nem fog. ha az oroszok atszabdaljak a hatarokat, azt egyetlen egy okbol teszik: a nyugat megalazasara. az hogy megtehetik, az csupan annak koszonheto , hogy annak idejen ugy lettek meghuzva a hatarok ahogy.

    "Szándék sincs a békére, és a szálakat nem az ukránok mozgatják"
    az usa helyeben mi is azt tennenk amit az usa, az oroszok helyeben mi is azt tennenk amit az oroszok. egy nagyhatalom sem turi ha egy masik nagyhatalom kavar a hatorszagaban.

    https://www.independent.co.uk/news/world/australasia/usa-threats-china-solomon-islands-military-b2065742.html

    "“We have respect for the Solomon Islands’ sovereignty. But we also wanted to let them know that if steps were taken to establish a de facto permanent military presence... then we would have significant concerns, and we would very naturally respond to those concerns.”
    Mr Kritenbrink declined to elaborate on the nature of the US response, saying he was “not in a position to talk about what the United States may or may not do in such a situation”."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák