Új hozzászólás Aktív témák

  • regvoltrossz

    tag

    Üdv mindenkinek!
    Menet közben megérkeztem Vásárhelyre (az előző bejegyzést még az én szegedi lakásomban írtam) és ahogy a vonaton ülve olvasgattam a hozzászólásaitokat, eszembe jutott, hogy könnyen lehet eddig mindig elrontottam valamit!
    [link]
    Naszóval egy ilyen elosztószerűség van a rendszerben. A jobb oldali jelenleg szabadon lifegő rész van a gépbe dugva, afelett pedig a fekete vezetéken áram jön egy trafóból. A bal oldali piros végű az ami az antennától jön ami egyébként ilyen:
    [link]
    Namármost én eddig a piros végűt dugtam a laptopba és mivel nem volt net, ezért hittem, hogy a hálókártyának is lehet valami szerepe. Most a másik végét dugtam be és jé működik! :)
    Szóval R0by-nak van igaza és ahogy írja sima ethernetként jön az áldás. Csakhogy akkor miért raktak be egy másik ethernet kártyát annak idején a párom gépébe az még rejtély..
    Így megvilágosodva tehát most már egy sima wifis routert keresek, és természetesen használt is jó.Nem kell különösebb extra, csak, hogy ilyenkor nyáron az udvari diófa alatt is lehessen netezni, (Régi parasztház vastag vályogfalakkal és egy téglafallal..)

    [ Szerkesztve ]

    Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Új hozzászólás Aktív témák