Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz martonx #1791 üzenetére

    Nem teljesen hülyeség. Részben az :D

    Delphiben nem tudom milyen külső cuccokat használ, de elsőre induláskor, amikor még semmi sincs a memóriában, akkor is pillanatok alatt betölt.
    C#-nál gondolom első induláskor a sok .NET-es nyavaját össze kell kotornia és beletennie a memóriába. Ha utána még egyszer elindítom, akkor már ugyanolyan gyors, mint a delphis.

    Az első indulásra értettem, hogy 10x lassabb. Legközelebb pontosabban fogalmazok :P

    Az viszont gond, hogy amit csináltam Visual Studio 2010-el (szimpla form, rajta 1 gomb, textbox meg ilyesmik, semmi extra) elindítottam másik gépen, amin csak a netről leszedett legfrissebb .NET 4.0 volt fent, és kiírta, hogy bocs nem indulok, mert .NET 4.xxxx verzió kell. Mondjuk lehet, hogy ez már az én hülyeségem, mert talán valahol be lehet állítani, hogy a program használati szintjére butítsa vissza a lehető legkisebb .NET-es összetevőkig, vagy ha nem is használja ki, akkor hagyja ki belőle. Talán.

    EDIT: szoktál benne programozni? Szerinted jobb, mint a többi? Érdemes inkább ezt profi szintre fejleszteni? JAVA-t gyűröm most, de sok fasság van benne, amit nehezen fog az agyam C#-hoz képest.

    Némmá' megint regény lett :DD

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák