Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz bitpork #304 üzenetére

    Nekem nincs papírom és ugyanazt a munkát végzem ugyanazért a pénzért, mint a velem szemközti ülő 2-3 diplomás kollégák. Persze a papír nélküli árszintért mindannyian.
    Egy barátom csinált a BTK-n PhD képzést, mert kapott érte 100k-s ösztöndíjat. Letelt, meglett a doktorija, nem kapott munkát, most Varsóban PhD-zik EU-s ösztöndíjért, mert neki ez a megélhetése.

    Apám gépészmérnök, engem is egyetemre küldött, mert azt akarta, több legyek nála. Ez addig van rendjén, amíg a diplomásokból van hiány, nem a szakmunkásokból. Karosszérialakatosként, hegesztőként villanyszerelőért lenne rendes fizetésem ugyanennyi munkaidővel kevesebb szopással, kevesebb felelősséggel. Volt is ilyen "egyszerűbb", de jobban fizető munkám, de a pesti vezetés bezárta a szegedi telephelyet. Megjegyzem, azon a szakterületen országos viszonylatban is ismerik a nevem, munkám. Csak Szegeden nincs rá pénz, erre vállalkozni pedig nem lehet. Megmaradt hobbinak.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák