Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz maláj #57022 üzenetére

    Miért mondanám meg, hogy amit csinált, rossz? Miért rossz? Megállt egy helyen, ahol nem tilos? :F Miben is csinált "törvénytelenséget" az illető? :U Mint már többen megállapították, szabályosan parkolt. Mi is tiltotta azt ott? Az, hogy neked nem tetszik?
    na látod - csak gondolkodni kellene ... :DDD

    És ha "törvénytelenséget" csinált VOLNA, nem lenne "törvénytelenség", ha te kárt okozol neki?
    Mondok egy példát. Átmész a piroson, és találkozol egy hozzád hasonlóan önkéntes rendőr típusú emberkével. Követ hazáig, megnézi hol laksz, és másnap bedobja egy féltéglával az ablakod. Mert te "törvénytelenséget" követtél el. Az ugye jogos lesz?!

    Basszus beletrafáltam, nincs kocsid, látom dolgozik az irigység rendesen, ahogy kell jó magyar szokás szerint. Ez igazi hungarikum, mint tudjuk. De hogy bérlet se? Pedig a szokásos sörcsokis lejmolós stílusodat ismerve azon döbbenek meg, hogy miért is döbbenek meg.

    Érdekes, nekem csomó mindenem nincs, ami más embereknek, akiknek jobban megy, van. Attól eszembe nem jutna lekromofágozni azt, ami nekik van. Benned belül ettől elégülne ki a benned rejtőző tehetetlen, megkeseredett kisember? Hol tart a világ, ember! :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák