Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    válasz Vesztor87 #67007 üzenetére

    "szép szép, de nem jelentkezgetek be meglévő, és használt fiókba, hogy még a telefonnal (gps van ugye benne) is össze legyen kötve. Ez már kicsit durva :D Nem vagyok üldözési mániás, de nekem ez sok."
    Milyen böngészőt is használsz? Chrome-ot?
    Milyen a telefonod? Kínában összerakott droid netán iphone?
    Hát akkor már nem édes mindegy, ha még valaki tud rólad valamit a kínaiakon, meg a Google-on /Apple-ön kívül?
    Sajnos ilyen világban élünk. :( Most, hogy MS is elkezdte ezt csinálni, eszmélnek fel sokan, hogy jéé nehogy már engem lekövessenek, miközben a Google, Apple évek óta ezt csinálja.

    Én kérek elnézést!

  • HaZse

    őstag

    válasz Vesztor87 #67007 üzenetére

    Nem kötelező MS fiókot használni. Egyszerűen, mikor feltelepült, akkor kihúzni a LAN kábelt és akkor ugyanolyan helyi fiókot fog létrehozni, mint a W7.

    Én a hivatalos kiadás óta használom. 8.1-ről frissített. A mai napig tökéletesen működik a rendszer.

    A másik ez a kémkedés dolog. Ezt csak akkor hiszem el, ha pontosan megmondják, hogy mit hov küld el a W10. Mert addig az ilyen cikkek csak arra jók, hogy megtévesszék az embereket. Mert a feltételezés még nem jelent semmi. Amúgy kémkedjen csak. Személyes adat nincs sehol megadva nekem. Amúgy az összes op. rendszer is valamilyen módon, de "kémkedik".

    Aki meg itt a linuxal jön, az használja egészséggel. De sajnos manapság ahhoz is kell jó gép, hogy jól működjön. Volt nekem fent linux, de számomra fontos alkalmazások nincsenek, vagy ha találok, akkor az meg fizetős.

    Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

Új hozzászólás Aktív témák