Aktív témák

  • Hu-De

    csendes tag

    Miért is akadtam ki a Pulse-ra? A történet ott kezdődik, hogy pár napja beszámoltam a készüléket, rajta egy magyar nyelvű, 2.1-es Androiddal. Amíg a helyszínen voltam, semmi furcsaságot sem tapasztaltam, igazából időm - Mit időm? Hazudok, lefagytak az ujjaim, megérinteni nem bírtam - sem volt kipróbálni. Majd hazafelé jövet elkezdtem intenzívebben nyúzni. Először arra lettem figyelmes, hogy hívás közben rettentő halk az egész, egy közepesen forgalmas szegedi utcán semmit sem hallottam a vonal másik végén beszélő ember szavaiból. Ezt még csak megbocsájtom neki, mivel gyárilag sem a hangminőség bajnoka. Aztán szépen lassan kijött a többi hiba is. A hangerőgomb elkezdett nem működni, ezt úgy értem, hogy 5 alkalomból 3-szor érzékelte, hogy megnyomtam. Majd pedig jött az újraindulások sorozata. Teljesen mindegy, mit csináltam vele, bárhol újra tudott indulni, még bekapcsolás után, a homescreen betöltése közben is.

    Ezért benéztem a fórumba. Első dolgom volt, hogy újraraktam a 2.1-es ROM-ot, hátha csak az előző tulaj elrontott valamit és így bosszulta meg a mobil. De nem lett jobb, sőt! Aztán jött a downgrade, teljesen gyári, 1.5-re. Ez sem segített.

    Most ott tartok, hogy nincs több ötletem. Ha valaki tud rá mit mondani, az kérném, hogy privát üzenet formájában tegye meg! Köszönöm!

    A "miért ne vegyünk okostelefont" kategória győztese: T-Mobile Pulse

Aktív témák