Új hozzászólás Aktív témák

  • Macisajt3

    tag

    Sziasztok!

    Októberben lejár a 2 éves hűségem (utolsó napokban kötöttem, amikor még lehetett, de eszközt nem hoztam el) így ma ránéztem, hogy mi most az aktuális ajánlat. 1000-es netem van, iptv szuper családi + vezetékes telefon (akkor így volt olcsóbb, de a tel nem kell), ezért fizetek kb 8500-at.

    Pár hónappal ezelőtt nézegettem, hogy érdemes-e váltanom az új 1000-es netre (nekem még a 200-as uppos van), de árban emlékeim szerint valahol 9ezer párszáz környékén ajánlotta, így nem váltottam, többet nem akarok fizetni.

    Ma ránéztem a honlapra, és azt látom, hogy a jelenlegi csomagom ára erősen lement, 3900 a net (1000-es), 2925, a tv és 525 a telefon, összesen 7440 (1 év hűségnél).

    Láttam a fórumon speciális áras táblában, hogy a spec2 megszűnik (eddig ebbe a területbe tartoztunk, pedig csak telekom van, nincs se digi, se upc). A kérdésem az volna, hogy ezek már a szeptemberi új árak vagy még nem, csak a speciálissal variálnak? Mert ha tényleg havi egy ezressel kevesebbe kerülne all-in, akkor szívesen újrakötöm 1 év hűséggel, de ha ezek még nem az új árak (mert ahogy látom még későbbre írjátok pár a nappal a megjelenést), akkor szívesen várok pár napot :-)

Új hozzászólás Aktív témák