Új hozzászólás Aktív témák

  • Watercolour

    aktív tag

    Sziasztok,

    úgy tűnik, hamarosan Telekom FTTH területre költözöm, ezért lenne hozzátok néhány kérdésem. Ha esetleg ezekre a közelmúltban már elhangzott volna válasz, elnézést érte, de rengeteg hozzászólás van a topicban, az összefoglalóban pedig nem találtam egyértelmű választ kérdéseimre.
    - Új bekötésű FTTH esetén a televízió IPTV-n jön, tehát a házat elég RJ45-tel kábelezni? (Az ONT nem egy helyiségben lesz a TV-kkel.)
    - IPTV esetén az STB-ből jövő kábeleket akkor is dughatom az ONT-be, ha a PPPoE csatlakozást saját routerrel végzem el vagy a saját routeremben kell bűvészkedni majd IGMP snoopinggal?
    - Ha 2000/1000-es netet választom, megoldható valahogyan, hogy a teljes sávszélességet átadja a saját routeremnek (saját routerrel PPPoE-znék)? Mikrotiken megoldható 2 interface bondolása, kérdés az, hogy az ONT támogat-e ilyesmit?
    - Tudom, ez valószínűleg területfüggő, de érdekelne az általános tapasztalat. Általában mekkora elérhető sávszélességre számíthatok? Digi FTTH gyakorlatilag folyamatosan maxon kihasználható tapasztalatom szerint.

    Köszi a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák