Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    válasz vacs #139650 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    Kertes ház és a kisházban meg a kert végében is ildomos volna, ha jó vétel lenne. Lakásba amúgy tuti jó lehet, mert a házon belül két szinten is jó erősség volt (idáig ez elég is volt, de most kell a kisházban is jó jel). Csak nem a vendégházban...

    A megoldás alapvetően egy kínai FW-s Xiaomi router lett, kissé "okosba" felcsavart, kínaiaknál engedélyezett teljesítménnyel (ez hardveresen gyárilag így lett kitalálva, tehát nem szedi szét..), hozza ami a célkitűzés volt (családi házaknál van bőven távolság a szomszédig, nem vágja haza az ő wifijét szerintem), egyszerűbb emiatt robosztusabb rendszerrel. A szülőknek az a lényeg, hogy szimpla legyen... és vállalható áron. Egy eszköz, kevesebb gond. A legrosszabb helyen is stabil 25-30 MBit/s a kert végében (kisházban 50 MBit/s), nekem kiadja ez így.
    Most csak a beállítgatás a kérdés... köszönöm a linket. Hmm, végülis nekem az nem lényeges, hogy a VPN-es külön routerre csatlakozó cucock lássák a fő routeres eszközöket, sőt, még jó is az úgy. Így abból a szemszögből nem zavarna ez a ppoe passthrough talán.

    #139651 andrew911:

    Köszönöm szépen a választ! :R Szétnézek a Xiaomi router beállításaiban, hogy mit enged mit nem AP-kapcsán. Sajnos nincs rá DD-WRT, ez az egy hátránya van :DDD Azt ismerem, hogy ott lehett AP-ként állítani az eszközt.

Új hozzászólás Aktív témák