Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Essejó #153677 üzenetére

    Hát, most már nincs visszaút, majd holnap kiderül (netet még nem kötik be(azt talán a héten, vagy jövő héten, mert most nagyon el vannak havazva melóval a térségben, mert mindenki köttet be mindent is, mióta a Telekom kiépítette/átadta az optikai hálózatot), de maga a Gigaset teló -elméletben- holnap érkezik futárral)
    (Tegnap egyik havernál finomhangoltam a router-t, aztán mértünk is egyet ha már ott vagyok, ~950/950Mb-l ment, de közben a TV-n egy 4K film ment ill. a gyerek meg "öldökölt" a neten valami "mindent szétlövök, ami/aki mozog" kategóriájú játékkal, szóval jónak tűnik elsőre a net. Tekintve, hogy jelenleg (olyan településen, ami térképen sincs rajta) 30-40Mb-s letöltéssel "operálok") egy szavam nem lesz a netre... :))

    Végül is ("vészhelyzetre", ha mégis kábeleznem kellene) van ipari ütvefúróm/vésőm(Lánchidat szét lehet vele püfölni), meg van 70cm-s fúrószáram is, szóval -ha másképp nem megy- áttolom a tömésen, mint a golyóbis, az hotziher :DDD

    yogibear #153675
    Kösz a részletes infót. Elsőre megsasolom majd, hogy mire jó/elég a gyárilag hozzáadott "elemek"...

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák